teenage-ninja

TEST - BROS Så blev der mørkt - TEST

Dette er kun en TEST vi sælger ikketil showet...

Joel Hyrland og Hadi Ka-Koush (bedre kendt som Adam & Noah), Mahamad Habane og Melvin Kakooza udgør et ustoppeligt comedy-team, når de går på scenen sammen til deres første og største danske Comedy Arena Tour nogensinde!

De fire komikere er alle meget velkendte ansigter på den danske comedyscene. Tilsammen har de solgt en kvart million billetter og spillet utallige shows landet rundt.

I efteråret 2024 rammer de fire BROS Aalborg med deres helt nye show. Her bringer Joel Hyrland, Hadi Ka-Koush, Mahamad Habane og Melvin Kakooza en kombination af mørk humor i spil, som du aldrig har set det før.

Joel Hyrland og Hadi Ka-Koush aka Adam & Noah har givet danskerne latterkramper i snart 10 år – senest med deres afskedsturné Farvel og Tjak fra 2020. Heldigvis har duoen indvilget i at optræde sammen igen - denne gang i nye rammer.

Mahamad Habane har slået sit navn fast i toppen af dansk comedy med optrædener til Kronprinsparrets Priser, Zulu Comedy Galla, som vært til DM i stand-up og senest med sit one-man-show Ham Der Komikeren. Og så har han været med i tv-programmet Stormester, hvor mange især husker ham for de gode historier om det danske pas.

Melvin Kakooza vandt DM i stand-up tilbage i 2017 og har sidenhen vundet danskernes hjerter med 5 sæsoner af comedyserien Sunday og sit eget Late Night Show. Han har lagt Danmark ned med 4 sæsoner af TV2-programmet Helt Sort, hvor han sammen med sin folkekære mor Carolyne Kaddu Rasmussen tager et humoristisk og kærligt blik på danskerne og den danske kultur.

Du kan se frem til et helt unikt show, når de fire BROS går på scenen sammen i Gigantium. Forvent en god blanding af Adam & Noahs skarpe sketches til Mahamad Habanes hylende morsomme stand-up og Melvin Kakoozas unikke humor.

Kalender

TIR

15

OKT
ONS

23

OKT